Mida naer teeb?

Naer võtab valutult lahti. Mõlemad suunurgad ja su enda. Huuled, mis nagu paarituvad teod on tundideviisi muist muianud ja põhjupidi kokku kleepunud. Kutsub nad endaga tannsima.

Naer päästab kopsusid. Tema kaudu hargnevad su kõris rappetombud jäänusteks. Sa pead võililledieeti ja sa ei muretse. Ainult unustad end suvele ja süttid kuumast samblast, veel noorena. Vaid sedasi saab olla uue tulekuks muld.

Naer on eha. Naer on kõigele elusale, mis täna metsas surema peab. Et me kõik oleksime taassündides unustanud, miks üldse tapetakse. Kogun okkaid pähe, et metsad tunneks viimased inimesed minu kaudu ära.

Naer teeb ümbruse lahkeks. Linnud laulavad meile oma häältega tihnikusse raja. Meie laseme neil end vaadata ja nemad lasevad meil sammaldele astuda. Pohlad ei ole nii hapud maitsenud ajast mil me oma keele saime.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s